Προσφορά
Οικόπεδο με πανοραμική θέα Αιγαίο Παράλια Λάρισα
Οικόπεδο με πανοραμική θέα Αιγαίο Παράλια Λάρισα
Τιμή: € 25.000
 
Αναζήτηση Ακινήτου
Αγορά/Πώληση Ενοικίαση
     Αναζήτηση Κωδικού:

     


Γενικές Πληροφορίες

On-line: 93   
   Αρχική Σελίδα Προφίλ Ανάθεση Ακινήτου Υπολογισμός Δανείου Επικοινωνία
Συμβουλές Συνεργασίας

 

Συμβουλές για τη Συνεργασία με Μεσιτικά Γραφεία

Τι να προσέχετε όταν συνεργάζεστε με κτηματομεσίτες.

" Μην καταβάλλετε προκαταβολές ή αμοιβές για να σας υποδείξουν ακίνητα προς αγορά ή ενοικίαση.  Μην καταβάλλετε προκαταβολές ή αμοιβές για την προβολή της πώλησης ή ενοικίαση του ακινήτου σας.  Η πληρωμή του μεσίτη αστικών συμβάσεων γίνεται εξ’ ολοκλήρου με την υπογραφή οριστικού συμβολαίου ή κατά το ήμισυ όταν υπογραφεί προσύμφωνο.

" Η υπόδειξη ή ανάθεση ακινήτου να προτιμάτε να γίνεται με έγγραφη εντολή στην οποία θα αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του ακινήτου, του ιδιοκτήτη και η αμοιβή που συμφωνήθηκε.  Να συνεργάζεστε με κτηματομεσίτες που έχουν έδρα (γραφείο) και γνωρίζετε ότι είναι επαγγελματίες.  Για εξακρίβωση μπορείτε να ζητήσετε στοιχεία από τους κατά τόπους συλλόγους και τα Επιμελητήρια. Μην υπογράφετε περισσότερες από μία αποκλειστικές εντολές για το ίδιο ακίνητο.

" Ο κτηματομεσίτης έχει αρμοδιότητα υπόδειξης ακινήτου και διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό, νομικές, συμβολαιογραφικές και τεχνικές συμβουλές δίνουν οι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί.  Ο κτηματομεσίτης ασχολείται αποκλειστικά με ακίνητα (πώληση, ενοικίαση, αντιπαροχή, εκτίμηση, έρευνα κτηματαγοράς και άλλα).

  Copyright © 2008 Tsapouris Real Estate - Design by infocus.
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.