Προσφορά
Οικόπεδο με πανοραμική θέα Αιγαίο Παράλια Λάρισα
Οικόπεδο με πανοραμική θέα Αιγαίο Παράλια Λάρισα
Τιμή: € 25.000
 
Αναζήτηση Ακινήτου
Αγορά/Πώληση Ενοικίαση
     Αναζήτηση Κωδικού:

     


Γενικές Πληροφορίες

On-line: 53   
   Αρχική Σελίδα Προφίλ Ανάθεση Ακινήτου Υπολογισμός Δανείου Επικοινωνία
Πληροφορίες για Ιδιοκτήτες


Η πώληση ή ενοικίαση ενός ακινήτου απαιτεί δυναμική προώθηση και εμπειρία. Η εκτίμηση και η βοήθεια ενός ειδικού στο χώρο σας μπορεί να σας απαλλάξει από την χρονοκαθυστέρηση και την απώλεια εισοδήματος.


Εύρεση Αγοραστή Μισθωτή Στην περίπτωση της πώλησης το μόνο κριτήριο για εύρεση του κατάλληλου αγοραστή είναι η δυνατότητα του να καταβάλει το ζητούμενο τίμημα. Στη μίσθωση, μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο καλός μισθωτής είναι πάντοτε προτιμότερος από το καλό μίσθωμα. Γι΄ αυτό ποτέ μη επιδιώκετε ή επιμένετε σε παράλογα μισθώματα γιατί τελικά μπορεί να βγείτε χαμένοι.


Κατάσταση Ακινήτου Τα νεόδμητα ακίνητα που είναι προς ενοικίαση να μην έχουν εκκρεμείς εργασίες, όπως τοποθέτηση απορροφητήρα, κουρτινόξυλα, θερμοσίφωνα, σύνδεση παροχής ρεύματος, νερού και θέρμανσης. Τα παλιά ακίνητα να είναι φρεσκοβαμμένα, μία ανακαίνιση στη κουζίνα και του μπάνιου, και μία θωρακισμένη πόρτα είναι το κίνητρο για γρήγορη προώθηση και κρατάει την αξία του ακινήτου σε ψηλά επίπεδα ασφάλειας, να είναι εξοπλισμένα με αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ, το απαιτούμενο ηλεκτρολογικό σχέδιο, το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ), τους αριθμούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και φυσικού αερίου εφόσον υπάρχει σύμβαση σύνδεσης με τις παραπάνω εταιρείες, είτε πρόκειται για μίσθωση ή πώληση. Ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσει στον αγοραστή την κατάσταση του ακινήτου, τυχόν ελλείψεις παράνομες κατασκευές, προβλήματα με υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις, χρέη, υποθήκες ή οτιδήποτε προβλήματα υπάρχουν πριν την υπογραφή του τελικού συμβολαίου. Ο κτηματομεσίτης δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη γνωστοποίηση ή τυχόν παράλειψη στοιχείων.


Η συνεργασία μαζί μας, πρώτη επαφή εκτίμηση του ακινήτου, επιλογή του κατάλληλου αγοραστή ή μισθωτή μέσα από το πελατολόγιό μας που προκύπτει από τη πολυετή μας σχέση και εμπειρία μέσα στον χώρο των κτηματικών συναλλαγών, δωρεάν προβολή του ακινήτου σας σε διαφημιστικές αφίσες, πινακίδες, εφημερίδες, περιοδικά, ειδικά έντυπα, διαδίκτυο (internet), συνεργασία με συναδέλφους κτηματομεσίτες σε Ελλάδα και εξωτερικό εκθέτοντας έτσι το ακίνητό σας σε ακόμη μεγαλύτερο πελατολόγιο.


Εκτός από το καθιερωμένο ωράριο γραφείων για να εξυπηρετηθείτε σύμφωνα με το χρόνο σας απαντούμε και στα κινητά μας τηλέφωνα (0030) 6942463564 και (0030) 6977368815  Copyright © 2008 Tsapouris Real Estate - Design by infocus.
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.