Προσφορά
Οικόπεδο με πανοραμική θέα Αιγαίο Παράλια Λάρισα
Οικόπεδο με πανοραμική θέα Αιγαίο Παράλια Λάρισα
Τιμή: € 25.000
 
Αναζήτηση Ακινήτου
Αγορά/Πώληση Ενοικίαση
     Αναζήτηση Κωδικού:

     


Γενικές Πληροφορίες

On-line: 11   
   Αρχική Σελίδα Προφίλ Ανάθεση Ακινήτου Υπολογισμός Δανείου Επικοινωνία
Προφίλ

Η εταιρία TSAPOURIS REAL ESTATE ιδρύθηκε το έτος 2000 από τον Νικόλαο και την Στεργιανή Τσαπούρη, εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εμπειρία μας στο χώρο δίνει το πλεονέκτημα της γνώσης, υπομονής, επιμονής σε μια αγορά που γίνετε όλο και πιο απαιτητική. Η εκτεταμένη έρευνα της αγοράς σε συνεχή επαγρύπνηση αποτελεί το κλειδί της επενδυτικής επιτυχίας των πελατών μας και την κρατά στην κορυφή της αγοράς ακινήτων.

Η TSAPOURIS REAL ESTATE δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδική, καθώς και στα παράλια του Νομού Λάρισας και με επιλεγμένα κτηματομεσιτικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ενδεικτικά παρέχουμε υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς: αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις διαμερισμάτων, μεζονετών, γραφείων, επαγγελματικών και αποθηκευτικών χώρων στάθμευσης, αντιπαροχές οικοπέδων, εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχείων, αστικών παραλιακών οικοπέδων και αγροτεμαχίων.

Στην TSAPOURIS REAL ESTATE δεν κάνουμε διακρίσεις σε μεγάλα ή μικρά ακίνητα. Είναι χαρά μας να αναλάβουμε και να προωθήσουμε ότι ακίνητο έχετε προς διάθεση. Μην διστάζετε την επικοινωνία μαζί μας. Μπορεί να έχουμε το ακίνητο που ψάχνετε ή τον ενδιαφερόμενο πελάτη.
  Copyright © 2008 Tsapouris Real Estate - Design by infocus.
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.